sasquare.com

  1. Guardian angel suojelusenkeli 2019
  2. The Guardian Angel - Suojelusenkeli – Suomalainen.com
  3. The Guardian Angel – Suojelusenkeli - Suomen elokuvasäätiö
  4. The guardian angel - suojelusenkeli
  5. The guardian angel : suojelusenkeli - Kirjat - CDON.COM

Scanbox Entertainment Description Download available on Android and iOS devices; all other devices are limited to content streaming. The Guardian Angel - Suojelusenkeli on tositapahtumiin perustuva psykologinen trilleri Tanskaa 1950-luvulla kuohuttaneista hypnoosimurhista. Rikostutkija Anders Olsen (Pilou Asbæk) saa selvitettäväkseen tapauksen, jossa pankkiryöstäjä (Cyron Melville) ampuu kaksi virkailijaa. Olsen saa selville, että syytetty on istunut vankilassa yhdessä karismaattisen Björn Nielsenin (Josh Lucas) kanssa ja alkaa epäillä, että Nielsen on hypnotisoinut sellitoverinsa tekemään rikoksen puolestaan. Keskittyessään rikostutkimuksiin Olsen ei huomaa, että Nielsen tekee salaa tuttavuutta hänen vaimonsa (Sara Soulié) kanssa. Pian mystinen tapaus koskettaa häntä lähempää kuin hän arvaakaan. Sivuosissa nähdään Rade Šerbedžija, Johannes Lassen sekä suomalaiset Mikko Nousiainen ja Pamela Tola.

Guardian angel suojelusenkeli 2019

Samalla Schouw Nielsen hiipii lähemmäs Olsenin elämää tekemällä tuttavuutta tämän kirjakaupassa työskentelevän vaimon ( Sara Soulié) kanssa. Tosielämän tapaus on todella kiehtova, ja se on elokuvan kantava voima. Sen ympärille on kasattu ehkä turhankin paljon tavaraa ja ylimääräisiä henkilöitä, joihin ei ehditä paneutua. Asbækin rasitteena on esittää tarinan tavanomaisinta hahmoa, ja vaikka suoritus on ihan mukiinmenevä, Olsen tuntuu ympärillä pyörivien eläväisempien ja salaperäisempien ihmisten rinnalla harmaavarpuselta. Parhaassa vedossa on monen sivuosan luottonäyttelijä Josh Lucas, joka tekee karismaattisesta manipuloijasta hyytävästi muutakin kuin vain pikkubudjetin Hannibal Lecterin. Sara Soulié säväyttää kieltäytymällä häviämästä tapettiin hänen ja yrmyn Asbækin rinnalla. Sivuosissa nähtävät Pamela Tola ja etenkin Mikko Nousiainen tuhlataan, sillä yleisestä linjasta hilpeän poikkeaviksi stailatut hahmot eivät pääse perustelemaan olemassa oloaan juuri lainkaan. Hardrupin ja Schouw Nielsenin natsimenneisyyden kautta mielen manipuloinnista pyritään vetämään yksilötapausta laajempia kaaria, mutta harmittavan usein se jää taustalle.

The Guardian Angel - Suojelusenkeli – Suomalainen.com

The Guardian Angel – Suojelusenkeli - Suomen elokuvasäätiö

The guardian angel - suojelusenkeli

  1. Ylioppilaskirjoitukset
  2. Deal henkilöstöratkaisut kokemuksia youtube
  3. Palvelu & Neuvonta Blue Tomaton verkkokaupassa
  4. Hotelli käenpesä ravintola restaurant
  5. Hallintotiede, Hallintotieteiden maisteriohjelma | Tampereen korkeakouluyhteisö
  6. Kylpylä tampere
  7. Saa architects
  8. Possulle täydellinen makupari - paista pannulla kyljykset helposti ja nopeasti
  9. Passin uusiminen hinta
  10. Osta The Guardian Angel - Suojelusenkeli – Microsoft Store fi-FI
  11. Lahden messut 2017

The guardian angel : suojelusenkeli - Kirjat - CDON.COM

Kun valitset Vuokraa, sinulla on 14 päivää aikaa aloittaa elokuvan katsominen ja 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun. Yleiskatsaus Järjestelmävaatimukset Arvostelut Samankaltaiset Saatavilla seuraaville: Xbox One HoloLens tietokone Mobiililaite Xbox 360 Kuvaus The Guardian Angel - Suojelusenkeli on tositapahtumiin perustuva psykologinen trilleri Tanskaa 1950-luvulla kuohuttaneista hypnoosimurhista. Rikostutkija Anders Olsen (Pilou Asbæk) saa selvitettäväkseen tapauksen, jossa pankkiryöstäjä (Cyron Melville) ampuu kaksi virkailijaa. Olsen saa selville, että syytetty on istunut vankilassa yhdessä karismaattisen Björn Nielsenin (Josh Lucas) kanssa ja alkaa epäillä, että Nielsen on hypnotisoinut sellitoverinsa tekemään rikoksen puolestaan. Keskittyessään rikostutkimuksiin Olsen ei huomaa, että Nielsen tekee salaa tuttavuutta hänen vaimonsa (Sara Soulié) kanssa. Pian mystinen tapaus koskettaa häntä lähempää kuin hän arvaakaan. Sivuosissa nähdään Rade Šerbedžija, Johannes Lassen sekä suomalaiset Mikko Nousiainen ja Pamela Tola.

Sunday, 06-Dec-20 11:12:12 UTC