sasquare.com

eh #135 Miten voi olla että kun samaan aikaan tilaan jenkeistä ja turusta kengät, saan jenkeistä tilatut kengät ensin ja paljon nopeammin?! No vastaushan on helppo, suomesta tilatut kengät tulee postin mukana ja pykii nyt tuolla hiton keskuksessa, kun taas ups:sän lähetti toi jenkeistä tilatut jo eilen. Aikamoista toimintaa. Sekin on aikamoinen ihme, että kuljetusmaksu on lähes sama ja ups:ssän paketin sain kotiovelle kannettuna ja postin paketin haen itse kun se joskus saapuisi postiin haettavaksi. Kengät #136 Tilasin nettikaupasta kengät, ja seurantakoodin perusteella selvisi, että kengät on lähetetty 1km pässä olevasta psotitoimistosta kaksi vrk sitten. Nyt kengät ovat Vantaan lajittelukeskuksessa, saa nähdä milloin tulevat omaan postikonttoriini, 2km päähän. Matkaa kertyy siis melkoisesti, kun lähetys- ja noutopostikonttori ovat 3km etäisyydellä toisistaan... random Itellaan kyllästyny #137 Täh?!? Paketti tuli sentäs jo naapuri kaupunkiin ja siit sit pikavauhtia takas lajittelukeskukseen??

Lähetys on lajiteltu 01010 itellan logistiikkakeskus

Tuskimpahan ne saa sen manantainakan Oulusta Pyhäsalmelle kun ei ne perjantainakn kerenut vaikka on koko päivän aika jopa yli 9 tuntia. Sapa nähdä montako valovuotta saan odotta. "Jay" #149 Itselle paketti lähetetty kaksi viikkoa sitten Saksasta. Viikossa tuli Suomeen ja nyt ollut viikon logistiikkakeskuksessa Vantaalla, ja Helsinkiin pitäisi saapua. Jouhevaa toimintaa. thomas issakainen #150 Minun paketti tuli lauantaina 18. 8. 2012 noin kl 9:30 Itellan logistikkakeskusksen ja nyt on manantai 20. 2012 ja kl on 19:35 ja se on vieläkin siellä vaikka manatai on arkipäivä niin se on ollut siellä koko päivän vaikka olisi piitänyt olla olussa jo kl 7:30.

Maxi-koon aikuisten vaipat -L. Mikä on startup-yrittäjien lempikappale karaokessa? -Lumi teki business-enkelin eteiseen. Alkujaan tämän lähetti tempokisu Tämän oli siis tilannut vitsinä yksi lapsistani minun nimelläni. Tenan sivuilla onneksi sanotaan "Tuotenäytteisiin ei liity mitään velvoitteita. " prankster noun: prankster; plural noun: pranksters a person fond of playing pranks. Eli suomeksi keppostelija. ^ No nyt tarvii todeta että todella huono vitsi. Joku oikeasti tarvitsee noita tuotteita, ja huvikseen tilaillaan. Ei hyvä. Kerran juttelin urheiluasioista sähköpostitse, kun yleensä asiallisen tuntuisiin viesteihin vastaan. Henkilö kysyi sitten saako lähettää minulle tuotepaketin? Oletin että on urheiluun/kuntoiluun liittyvää - EI OLLUT! Äkkiä paketti palautukseen ja lähti myös napakkaa vastausta kyseiselle henkilölle. Pska tyyppi. Ai, minä ajattelin että tämä on hauska paketti. Hyi että. No tänään tulossa 2 pakettia, toinen on nukkepaketti ja toisessa varmaankin nuken tavaroita tai irtopää.

Eilen tuli auton osia Italiasta FedExillä. Vuorokausi paketin lähettämisestä kuriiri soitteli ovikelloa. 6. päivä tilasin ja posti edelleen odottaa lähetystä. Wigglen varmaan kannattaisi muuttaa kiinaan, sieltä kun paketit tuntuisivat tulevan nykyään nopeammin kuin briteistä. Totta joka sana! Eilen yksi ittelle, vaimolle 4. Kohtapuoliin poljen postin kautta ja vastaanotan 6 nukkepakettia. o O nahkiaiset maailmankartalle O o Melkein.. Nw ovaali odottaa noutajaa.. nih.. Miten niin tyhmä kysymys?? jes olen! Garminilta tuli paketti, pian nähdään sainko ne kadonnet 12 tuntia takaisin. Ja juuri sopivasti ennen viikonlopun brevettiä (toi perkuleen olkapää vain saisi lopettaa kipuilun että uskaltaisi ilmottautua/lähteä) Sika joka ei pyöräile on vain pelkkä sika Eilen oli mysteeripaketti odottamassa kun menin kotiin. Osoittautui että perheessämme asuu ja elää prankster: ^ nyt kun tilasit näytepaketin, jatkossa tulee kerran kuussa isompi paketti - maksullinen. Mikä kumma on "prankster" ( en etsi googlesta, en katso netistä) Alkujaan tämän lähetti willes Jumaliste!!

"Kirsi" #145 Tilasin paketin ja sen ois pitäny olla jo eilen täälä mutta näyttää niiko se ois vieläki Vantaalla. Nytte se on itellan logistiikkakeskuksesa. #146 [QUOTE="Kirsi";26550538]Tilasin paketin ja sen ois pitäny olla jo eilen täälä mutta näyttää niiko se ois vieläki Vantaalla. Nytte se on itellan logistiikkakeskuksesa. [/QUOTE] Unohin laittaa että se tuli sinne logistiikkakeskukseen eilen jote se on nytte pyöriny Vantaalla viikon sen lähettämisen jäläkeen. "juudas" #147 se että olette tilanneet barbaroita ja muita jutskia huomaamattomissa paketeissa ei nopeuta sitä teidän helpotusta yhtään mutta sitten ajelette hymyssä suin ku paketti kolahtaa lootaan.. Vegabass. #148 On ollut pe 27. 72112 koko pävän kl 6:35. 55 lähtien Oulussa ja nyt kl on 16:19 eikä vieläkän ole tullu perille Pyhäsalmelle vaikka pakettin ensimäinen merkintä on su 22. 7. 2112 jollin otettin vastan enakkoilmitus EDI sanomana kl 13:48. 03 ja seurava merkintä om vasta to 26. 2112 kl 15:31. 42 jolloin se oli lajitelttu 01010 itella logistikka keskuksessa.

Okei, täytyy toivoa että lähimpään. taitaa olla itellalla vähän vitun vaikeeta saada paketti turusta vantaalle. Lähetys on siis matkannut postista, jossa se lähetettiin, Itellan logistiikkakeskukseen. Teemu. 2017 klo 21:21 Posti Logistiikkakeskus 01010 • Lähetys on lajiteltu. tässä edellinen tilaukseni seuranta koneboxilta.... ITELLAN LOGISTIIKKAKESKUS 01010 Lähetys on … 22. 2017 klo 20:55 Posti Logistiikkakeskus 01010 • Lähetystä ei noudettu. Saapumisilmoitusta ei kuitenkaan ollut tullut vielä tiistai-iltapäivälläkään, joten kysyin asiasta Itellan asiakaspalvelusta. Olen seurannut pakettini tilannetta Itellan sivuilta ja heräsi kysymys että kun edellinen pakettini tuli Itellan logistiikkakeskukselta paikkakunnalleni päivässä, päteekö tämä sama tilauksiin. 2012, klo 20:23 Lähetys on lajiteltu 60000 SEINÄJOKI... Vaikuttaa kuin olisi ollut Itellan Pika-paketti.

Oletko vastaanottanut paketin? - Sivu 7

No onneks toi UPS on vissii rantautumas Suomee Rekisteröinti: 19. 4. 2012 klo 21:28:09 Lähetys on lähetetty edelleen. Rekisteröinti: 19. 2012 klo 14:20:39 Paikka: IMATRA 10 55100 Rekisteröinti: 18. 2012 klo 19:26:47 Rekisteröinti: 16. 2012 klo 20:52:06 Paikka: TURKU 20250 "huoh" #138 tilasin maanantaina verkkokaupasta paketin, ja kuljetus vaihtoehdoksi keltainen kuljetus 14. joka sano et tulee seuraavana päivänä ennen kello 14 kotiosoitteeseen.. yli viikko menny ja eileen se on kirjattu tonne 01010 keskukseen... en todellakaan ole maksamassa sitä 14e kuljetus maksua...???? + #139 onsekumma kun mun paketti onjo viikon tullut vaikka viimeksi setuli pari päivää "kyllästynyt" #140 On se kumma, kun kehtaavat mainostaa noita aikoja kun tuntuu, etteivät ne pidä koskaan paikkaansa. monesti saanut pettyä. Tänään taas. Pitäisi tuon postin olla jollain tavalla korvausvelvollinen. ihan jees #141 Mun mielestä postilla on aina olleet nopeat toimitukset. kerran hukkasivat lähetyksen ja sillä kesti kuukausi saapua perille, mutta muuten ollu asiallista.

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 8. 4. 2013 14:36 Vastaukset Todennäköisesti ei ehdi, mutta varmaankin huomenna on postissa. Asuinpaikallasi sekä postin ja logistiikkakeskusken läheisyydellä on myös vaikutusta asiaan. 8. 2013 14:46 kysy sieltä postista, siellä ne varmasti tietää asiasta. 8. 2013 16:07 Odotas hetki kun katson TAAS kristallipallosta missä kysyjä asuu... Edelleen mielummin liika kuin tietoa ei ollenkaan. Tälläisissä asioissa muutenkin kannattaa kääntyä yrityksen puoleen kun kysellä arvauksia. 8. 2013 20:32 Yleensä ehtii saman päivän aikana PK-seudulla mutta asiasta kertova lappunen vasta seuraavalle päivälle. Jos on oikeasti niin tärkeä paketti, niin ainahan Postin asiakaspalvelua voi asialla vaivsta. 9. 2013 15:42 1 3 Vahvistamaton käyttäjä Ei ehdi 8. 2013 17:06 0 8 8. 2013 17:12 Ehdota parempaa vastausta

Postin kuljetuksessa on tapahtunut häiriö. POSTIN LOGISTIIKKAKESKUS (JESSSSSS) Toivottavasti tavarat löytää joskus ehjänä perille, en tiedä onko turha toive tässä vaiheessa. Finnish Customs – Packages from the USA. Jokohan huomenna kolahtaa postiluukku? Jos kohta kolahtaa niin eiköhän. Acerbis kirjoitti: Postissa tulleessa paperissa varmaan kerrotaan miten toimia, eli tulliin otat. Viestin otsikko: Re: Posti – kielletyt lähetykset – ilma-aseet. Eli vakuutettu paketti etelä-hampurissa laitettu postiin lauantaina 6. Mitäs tekstiä sulla lukee tuolla postin seurantasivulla? Mine is at the local post office, so tomorrow should be THE day. Tilasin ton uuden xboksin 360 netanttilasta nyt se jossain postin logistiikka- keskuksessa lajittelussa et. Itse nettisivulla kyllä kait sitä jotain, ikinä perille? Saksan posti omistaa DHL:n, joten heidän liikemerkissään viitataan DHL:ään myös. Tehoperintä työntekijän irtisanomislomake energiatekniikka itella lähetysten seuranta posti paketti elisa tuplalaajakaista vallila fi siemens moottorit suomileijona.

  • Käytetty
  • Sukupuolitaudit - Klinik.fi
  • Cloud nine suoristusrauta
  • Lähetys on lajiteltu posti logistiikkakeskus 01.10.2010
  • Käräjäoikeus: Arabianrannan henkirikos oli murha – sukulaispoikaansa puukottanut mies oli syyntakeeton, jätettiin siksi rangaistuksetta | Yle Uutiset | yle.fi
  • Foreca sää leppävirta
Sunday, 06-Dec-20 19:29:42 UTC