sasquare.com

Vai että Valkyrie... ASIAA! * * * * * Kokemusta on kertynyt neljä vuotta ja 53 tkm. Fat Lady on lajissaan aivan omaa luokkaansa. Se on olemukseltaan kuin custom, mutta suorituskyvyltään kuin sportti. Se on pitkä - ehkä jopa markkinoiden pisin (vakio) pyörä. Matka-ajossa se tuo vakautta menoon. Sillä kärsii pitää matkanopeutena autobahnalla +160 * kaksi päällä täydessä reissukuormassa. Tosin, kuusi 28mm kaasaria aiheuttaa lievää pyörteilyä polttoainesäiliössä... * Valkky toimii niin matka- kuin ilta-ajossakin. Erityisesti mainittakoon kakspäällä ajaessa. Olen itse 189cm pitkä. Emännän mukanaolon huomaa, kun peileistä näkyy repsikan hihat. Ajoasentoa ei tarvitse muuttaa, kun ottaa kyytiläisen. Toisin oli Shadow 1100 ACE 2:sen kanssa... Kyselit ongelmakohdista. Minulla on meni laturi noin 25tkm kohdalla, käämistä lanka poikki. Jossain noin 35tkm meni kardaani. Syynä oli rasvan puute. Pyörän ostettuani kuvittelin, että perän öljyt (jotka vaihdettiin) voitelevat myös kardaanin takapäätä. Mutta eipä olekaan asia niin.

Honda valkyrie kokemuksia download

Se on Power Cruiser. Eron huomaa suorituskyvyssä ja ajo-ominaisuuksissa. Ohitustilanteessa kaksi alas, niin kone poistuu kuin hauki rannasta. Matkavauhtina voi (tarpeen vaatiessa) kaks päällä pitää 150km/h. Ja mikä olennaista, Valkky on hyvä ajaa tuossakin nopeudessa. Jos sulla nyt on Magna, on Valkky saman tyylinen pyörä. (vrt. Magna kontra Shadow) arvid kirjoitti: on myös "ongelmana" tankin koko, mutta toisaalta 250 kilometriä ja tankille on jo aika pätkä. Tankin koko on aivan sopiva... ajelin muutama vuosi sitten Valkyllani Venäjän poikki Shotsiin Mustanmeren rannalle. Mulla oli pieni varaganisteri mukana, mut ei siihen tarvinnut koskea, vaikka ei Venäjällä kovin tiheästi asemia olekkaan. Osallistu keskusteluun Kokoomus vaatii ansiosidonnaista kaikille Älkää missään nimessä kuvitelko että tämän takana on kokoomuslaisilta tai etenkään tuolta hirviöämmä Lepomäeltä minkäänlainen yritys parantaa suomalaisten työntekijöiden asemaa. Siinä on takana jotain todella pirullista porvallisuutta, ilmeisesti tarkoitus murentaa ammattiyhdistysliikkeen asemaa tällä lyhytaikaisella politiikalla.

  • Honda valkyrie kokemuksia free
  • Honda valkyrie kokemuksia price
  • Honda valkyrie kokemuksia 2
  • Honda valkyrie kokemuksia suomi

Honda valkyrie kokemuksia vs

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

2800. Punaraja 6500. Mittarissa 110, niin todellinen nopeus 100... nopeusnäytössä tää malmikasa "näkyy" 1 vaihde vie noin 70-80:iin 2... en muista, 3 noin 150. 4 noin 190, 5 avaruuteen... Todelliset huiput lehtien mukaan 205 Lisää juttua löytyy sinne sitä olen kirjoitellut. Suurin miinus on bensan kulutus n. 8L/100 sekalaista, kaupunkia, maantietä... ihan sama, aina n. 8l, joskus hiukan alle, joskus hiukan yli. Ennätys lähemmäs 16 mutta silloin olosuhteet olivat _todella_ poikkeavat, paska bensa, vauhti lähellä huippua, siitä myrskystä oli isot jutut paikallisessa TVssä.. puita ja rekkoja nurin yms (eli mulla tietty helvetinmoinen vastatuuli) ja jne... eikä ole muuten vale. Ei tapahtunut Suomessa No tulihan sitä juttua, joukossa vähän nippelitietoakin. T JH Ai niin, kone kuullostaa porshelta. :P Post by Hans Lehtinen Post by Janne Lähdemäki Olen ajatellut vaihtaa nykysen VT1100 Shadow ACEn tuommoiseen F6Chen. Onko kellään mitään kokemuksia jakaa laitteesta? - Hans Hyvät sivut, olen niihin aikaisemminkin törmännyt.

Monday, 07-Dec-20 18:50:24 UTC