sasquare.com

  1. Ajattele perehdytys uudelleen | Psycon
  2. Sähköinen perehdytys yhtenäistää rakennusalan käytäntöjä | Ammattiliitto Pro

2019 Tilaaja: SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ RATAKATU 36 Hanke: TOIMISTOTILOJEN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄT Asiakirjan versiopäivitykset 22. 2019, Pertti Jalonen, Luotu turvallisuusasiakirja Kuka on vastuussa sisäilmaongelmista? Kuka on vastuussa sisäilmaongelmista? Koulun ja päiväkodin sisäilmaongelma monialainen ratkaisu Työsuojeluinsinööri Sirkku Lehtimäki Etelä-Suomen Aluehallintovirasto Työsuojelun vastuualue 1 Työnantajan TYÖTURVALLISUUSASIAKIRJA Työturvallisuusasiakirja TYÖTURVALLISUUSASIAKIRJA TALVIHOIDON HANKINTA TALVIKAUSILLE 2017/18, 2018/19 JA 2019/20 + OPTIOKAUDELLE 2020/21 Työturvallisuusasiakirja 1 (6) SISÄLLYSLUETTELO TYÖTURVALLISUUSASIAKIRJA... TURVALLISUUSASIAKIRJA. Mattilankatu 1 TURVALLISUUSASIAKIRJA Mattilankatu JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kaupunkirakennepalvelut Yhdyskuntatekniikka 16. 2010 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 1. 1 1. 2 Turvallisuusasiakirjan tarkoitus... 3 Rakennuttaja GRANIITTI- JA BETONIKIVITYÖT Tekninen keskus GRANIITTI- JA BETONIKIVITYÖT TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA 2(8) Sisältö 1.

Ajattele perehdytys uudelleen | Psycon

  • Yit ennakkoperehdytys
  • Strategian jalkautus
  • Kesäleirit 2019 kerava miss
  • Ford 4000:n ilmaus - Masinistit keskustelupalsta
  • Ajattele perehdytys uudelleen | Psycon
  • Perehdytys | Raide-Jokeri
  • Yit ennakko ennakkoperehdytys 2019

– Tämä on osa työmaiden turvallisuuden parantamista ja harmaan talouden torjuntaa ja samalla osa Valttikortti-järjestelmää. Alalla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää työntekijöiden kirjautumista ja tunnistautumista aivan uusiin sovelluksiin, Pulkkinen sanoo. Monet yritykset ovat jo asettaneet urakkaehtoihin, että työmaalle tulevien työntekijöiden on suoritettava ePerehdytys. Pulkkinen korostaa ePerehdytyksen ainutlaatuisuutta. – Millään toimialalla ei ole koskaan aikaisemmin ollut järjestelmää, jolla voidaan vuoden aikana ajaa koko alalle tentittynä ja todennettuna esimerkiksi uusi turvallisuuteen liittyvä asia. Rakennusala on tuottanut yhteistyöllä ePerehdytyksen, jolla parannetaan kaikkien työmaiden toimintaa ja turvallisuutta. Ei siis ihme, että se voitti FinnBuild-messuilla 70 tuotteen joukosta Highlight-palkinnon. ePerehdytys voidaan yhdistää myös Tilaajavastuun Taitorekisteriin, jolla todennetaan työntekijöiden ammattipätevyydet. – Isolla, yli tuhannen työntekijän työmaalla, on erittäin tärkeää, että kaikki tiedot työntekijöistä on digitaalisesti tallennettu.

TILAAJAN TURVALLISUUSSÄÄNNÖT PERHON KUNNAN PIHOJEN JA TEIDEN TALVIPUHTAANPITO 2015 2018 TILAAJAN TURVALLISUUSSÄÄNNÖT 1(4) URAKOITSIJOITA VELVOITTAVAT YLEISET TURVALLISUUSKÄYTÄNNÖT PERHON KUNNAN RAKENNUSURAKOISSA JA KUNNOSSAPITOTÖISSÄ Lisätiedot Päivän teemat viranomaisnäkökulmasta Päivän teemat viranomaisnäkökulmasta Tarkastaja Tuuli Harjunpää Lounais-Suomen aluehallintovirasto Työsuojelun vastuualue 1 Päivän teemat: Perehdyttäminen ja yhteistoiminta rakennustyömaalla Putoamissuojaus TÖRNÄVÄNSAAREN SILTA TYÖTURVALLISUUSLIITE SEINÄJOEN KAUPUNKI TÖRNÄVÄNSAAREN SILTA TYÖTURVALLISUUSLIITE 15. 2. 2016 Tämä asiakirja koskee Seinäjoen Kaupungin Törnävänsaaren sillan rakennustöitä. 1 (5) TYÖTURVALLISUUSLIITE 0. YLEISTÄ 0. 1 TURVALLISUUSLIITTEEN KVR-URAKAN TURVALLISUUSASIAKIRJA 11. 4. 2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta KVR-URAKAN TURVALLISUUSASIAKIRJA Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230, TURVALLISUUSASIAKIRJA TURVALLISUUSASIAKIRJA 22.

Ketä menettely koskee? Yrityksiä toimialasta riippumatta, kuntia, asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä sekä valtiota, jotka rakentavat tai rakennuttavat Rakentamisilmoitukset Muutokset 11/2019 Rakentamisilmoitukset Muutokset 11/2019 Taustaa rakentamisilmoitukset viedään Verohallinnon Valmis-ohjelmistoon käyttöönoton 4B yhteydessä 11/2019 1. on käynnistynyt projekti valmistelemaan tavoitetilan TYÖMAAN TURVALLISUUSASIAKIRJA 8. 1.

Sähköinen perehdytys yhtenäistää rakennusalan käytäntöjä | Ammattiliitto Pro

Perehdytys tulee suorittaa kaikille uusille työntekijöille sekä vanhoille työntekijöille, jos he siirtyvät uusiin tehtäviin sekä silloin, kun henkilö palaa töihin pitkän poissaolon jälkeen. Perehdytys on suoritettava silloin, kun siihen katsotaan muutoin olevan tarvetta, esimerkiksi turvallisuuden laiminlyönnistä johtuen tai kun olosuhteet muuttuvat olennaisesti.

TYÖMAAPEREHDYTYS SÄHKÖISESTI Työmaaperehdytys -palvelumme avulla hoidat työmaasi tärkeitä asioita siellä missä kuuluukin eli työmaalla. Pystyt tekemään sähköisen työmaaperehdytyksen sekä hallita kulkulupalistoja suoraan paikan päällä. Kun uuden työntekijän perehdytys on tehty, voidaan kultakin osapuolelta ottaa sähköinen allekirjoitus kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Lisäksi palvelu toimii erinomaisesti yhteen Verottajaraportit -palvelumme kanssa. Katso, miten hoidat työmaaperehdytyksen mobiilisti Aktivoi maksuton koekäyttö! Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta!

Työntekijä kuuntelee kerran vuodessa laadukkaan perehdytyksen työmaan turvallisuuden yhteisistä asioista ja tenttii sen. Tämän jälkeen hän menee työmaalle, ja hänet perehdytetään vain työvoimakohtaisiin yksityiskohtiin. Tämä on sekä työntekijälle että työnantajalle mielekäs sekä kustannustehokas tapa, Pulkkinen sanoo. Työntekijä kuuntelee kerran vuodessa laadukkaan perehdytyksen työmaan turvallisuuden yhteisistä asioista ja tenttii sen. – Perehdytykset on pidetty aiemmin pääasiassa vain suomeksi, minkä tähden jotkin turvallisuusasiat ovat jääneet ymmärtämättä, Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus Ratekon rehtori Heidi Husari sanoo. ePerehdytyksen kieliä ovat suomi, ruotsi, englanti, viro, latvia, liettua, venäjä ja puola. Nämä kieliryhmät kattavat yli 95 prosenttia suomalaisilla rakennustyömailla työskentelevistä. Parhaat ainekset ePerehdytys-projektiin tuli mukaan laaja joukko alan yrityksiä kuten Consti, Fira, Kreate, NCC, Skanska ja YIT. Koulutusosaamisesta on vastannut Rateko, työntekijöiden näkemyksiä on edustanut Rakennusliitto ja Ammattiliitto Pro, tutkimusosaamista on tuonut Työterveyslaitos ja viranomaisnäkemystä muun muassa Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Tarvittaessa verkkoperehdytys voidaan järjestää ryhmäperehdytyksenä myös työmaalla ennen työn aloittamista. Perehdytyksestä on sovittava ennakkoon työnjohdon kanssa. Linkki projektiperehdytykseen: Suomeksi: In English: Hyväksytysti suoritetun verkkoperehdytysten jälkeen henkilö ohjataan työmaalle 3-vaiheeseen. 3a. Työmaaopastus Käydään läpi lohkokohtaiset aluesuunnitelmat, pysäköinti, liikennejärjestelyt, yleisiä turvallisuusasioita, kokoontumispaikat, päivittäinen kirjautuminen yms. Tarkistetaan henkilön pätevyydet työmaalla (kortit oltava mukava). 3b. Työvaiheen aloituspalaveri Käydään läpi työvaihekohtaiset aloituspalaverit. Työvaiheen aloituspalaveri voi sisältää useita työvaiheita. Tämän jälkeen henkilön tiedot kirjataan työmaalla Megaflex –järjestelmään lohkon Megaflex Pääkäyttäjän toimesta ja henkilö voi aloittaa työt. Jokainen työmaalla työskentelevä urakoitsija (työnantaja) on velvollinen lisäksi huolehtimaan omien työntekijöiden perehdyttämisestä omaan työtehtävään (Työmaan perehdytysprosessin lisäksi) sekä työntekijöidensä työnopastamisesta ja -ohjaamisesta turvallisuuden varmistamiseksi.

Saturday, 05-Dec-20 20:32:42 UTC