sasquare.com

  1. Puljun erämaa vaellus
  2. Talvivaellus Puljun erämaahan 2018
  3. Hiihtovaellus Puljun erämaa-alueelle
  4. Vätsärin erämaa

PIXNIO - Kuvan käyttö: Kuva on tekijänoikeudeton, Ei ole suojattu tekijänoikeudella, ei ole pidätettyjä oikeuksia, täysin ilmainen. Voit käyttää kuvaa henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön ilman kirjallista etukäteisilmoitusta ilman maksua tai velvoitetta.

Puljun erämaa vaellus

Talvivaellus Puljun erämaahan 2018

Kuvausreissulla Puljun erämaassa - YouTube

Hiihtovaellus Puljun erämaa-alueelle

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään: 1 § Lain tarkoitus Erämaa-alueita perustetaan alueiden erämaaluonteen säilyttämiseksi, saamelaiskulttuurin ja luontaiselinkeinojen turvaamiseksi sekä luonnon monipuolisen käytön ja sen edellytysten kehittämiseksi. Erämaa-alueita ovat 3 §:ssä luetellut alueet. 2 § (20. 12. 1996/1104) Soveltamisala Erämaa-alueiden säilyttämisessä ja käytössä on noudatettava, mitä tässä laissa säädetään. Tämän lisäksi on alueiden säilyttämisessä ja käytössä noudatettava, mitä muualla laissa säädetään. Lupa-asiaa ratkaistaessa ja muuta viranomaispäätöstä tehtäessä on lisäksi noudatettava, mitä luonnonsuojelulaissa (1096/1996) ja sen nojalla säädetään.

Vätsärin erämaa

Ympäristöministeriö on vahvistanut Urho Kekkosen kansallispuiston ja Puljun erämaa-alueen uudet hoito- ja käyttösuunnitelmat. Vongoiva tunturi ja vanhaa metsää Urho Kekkosen kansallispuistossa 6. 8. 2014 Jarmo Honkanen/Yle Ympäristöministeriö on vahvistanut Urho Kekkosen kansallispuistolle ja Puljun erämaa-alueelle uudet hoito- ja käyttösuunnitelmat. UK-puiston uusi suunnitelma mahdollistaa mm. pyöräilyn kansallispuiston merkityillä reiteillä. Puljun erämaa-alueen suunnitelmassa ei esitetä muutoksia alueen käyttöön. Erityisesti Urho Kekkosen kansallispuistoon kohdistuu hyvin erilaisia ja keskenään ristiriitaisiakin toiveita ja tarpeita. Metsähallitus on pyrkinyt sovittamaan yhteen luonnonarvojen säilymisen, saamelaiskulttuurin ja luontaiselinkeinojen harjoittamisen edellytykset, vaellusretkeilyn mahdollisuudet sekä alueen matkailun kehittämisen. Kun UK-puiston hoito- ja käyttösuunnitelma saa lainvoiman, laatii Metsähallitus sen pohjalta kansallispuistoon järjestyssäännön. Järjestyssäännössä määritellään mm.

Lapin erämaa: vaellus Urho Kekkosen Kansallispuistossa Porttikoski autiotupa. UKK puistossa on upeita kohteita ja erämaan rauhaa. Vaellusvideo Saariselän erämaasta Urho Kekkosen Kansallispuistosta. Porttikosken kuohut Suomujoessa. Erämaa ja vaellus: Saariselkä UKK puisto Aittajärvi-Sudenpesä. Saariselkä vaellus Urho Kekkosen Kansallispuistoon kesällä 2019. Vaelluksen alkupiste on Aittajärven P-paikka. Suomujoen ylitys kahlaamalla ja matka voi alkaa kohti Sudenpesän varauskammia kohti. Päiväretki Hossan Kansallispuistossa Kokalmuksen laavu ja Muikkupuron laavu. Jos kaipaa omaa rauhaa niin kannattaa suunnata Urho Kekkosen kansallispuistoon Saariselälle ja erämaa osioon. Siellä kun kulkee omia polkuja, kivisiä tuntureita, soita ja erämaita, niin saa olla omassa rauhassa. Videolla käymme tekemässä päiväretken erämaahan Pikku Luirojärvelle. Pienempi Luirojärvi löytyy isomman Luirojärven pohjoispuolelta. Saariselän kauneimmat vesiputoukset Ukk puistossa Urho Kekkosen Kansallispuistossa on hienoja paikkoja toinen toisensa perään.

  1. Erämaalaki 62/1991 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX ®
  2. Rautia mäntyharju yhteystiedot
  3. Puljun erämaa vaellus
  4. Talvivaellus Puljun erämaahan 2018
  5. Ilmainen kuva: mahdollisuuksia, vaellus, erämaa, turvapaikan, polkuja, runsaasti

Edellä 1 momentissa tarkoitettu kielto ei koske tietä, joka rakennetaan ennen tämän lain voimaantuloa saadun oikeuden perusteella. 6 § (10. 6. 2011/625) Kaivostoiminta Kaivoslain (621/2011) mukaista kaivoslupaa ei saa myöntää erämaa-alueelle, ellei valtioneuvosto ole antanut siihen lupaa. 7 § Hoito- ja käyttösuunnitelma Erämaa-alueen hoidossa ja käytössä on noudatettava hoito- ja käyttösuunnitelmaa, jonka laatii metsähallitus ja vahvistaa ympäristöministeriö. Erämaa-alueiden metsät säilytetään luonnontilaisina tai niissä harjoitetaan luonnonmukaista metsänhoitoa. Metsähallitus laatii erämaa-alueiden luonnonmukaisesti hoidettavien metsien käsittelyohjeet, jotka otetaan huomioon alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa laadittaessa. 8 § Rasiteoikeuden lunastaminen Valtioneuvosto voi antaa luvan yksityistä tietä varten perustetun rasiteoikeuden tai käyttöoikeuden lunastamiseen, jos erämaa-alueella on oikeuden käyttämiseksi vireillä sellaisen pysyvän tien rakentamista koskeva hanke, josta on haittaa alueen erämaaluonteen säilyttämiselle.

  1. Ruotsin keltainen pörssi tänään
  2. Airaksinen
Sunday, 06-Dec-20 06:57:44 UTC